Avantajele cabinelor din PVC

Multumita caracteristicilor sale, policlorura de vinil (PVC) este unul dintre materialele cel mai rezistente.

Rezistenta la agenti chimici

PVC-ul este rezistent la acizi, inatacabil de microorganismele din mucegai.

Hidrofug

Policlorura de vinil este un material care nu absoarbe apa.  Acest aspect, combinat cu forma particulara a panourilor de dus, faciliteaza scurgerea apei sau a altor substante solide pe suprafata interioara a cabinei de dus,  eliminand posibilitatea depunerilor de resturi pe peretii cabinei sau in colturi.

Autoextinctia

In plus, PVC-ul, in comparatie cu alte materiale plastice, este un material capabil sa se autostinga si nu contribuie la mentinerea flacarii.

Accesorii inoxidabile

Accesoriile metalice pentru fixarea cabinei de dus (suruburi, placa de la magnet, etc) sunt din otel inoxidabil.

Securitate

Cabinele de dus Italbox sunt fabricate din profile de PVC stabilizat cu calciu-zinc (Ca-Zn), fara sa contina plumb sau alte substante nocive. Cabinele de dus Italbox  garanteaza maxima securitate. Acest utim aspect reiese din faptul ca usile armonice din PVC, in comparatie cu alte materiale, in cazul alunecarii accidentale, nu se sparg deci nu reprezinta niciun pericol pentru om.

Economie

Cabinele de dus din PVC, facand exceptie de performantele ridicate la nivel functional, in comparatie cu produse similare realizare din materiale diferite, sunt mult mai convenabile inclusiv din punct de vedere al pretului. In plus, pentru ca nu necesita o intretinere speciala, cabinele de dus din PVC asigura o economie importanta de timp si bani.

Ideale pentru orice ambient

Gratie varietatii de dimensiuni si modele, cabina de dus din PVC se poate adapta usor la o multitudine de tipuri de bai, de la moderne la clasice.

Adaptabile

Cabinele de dus Italbox, prin simpla ajustare/taiere a sinelor de culisare, se pot adapta oricarei situatii cu dimensiuni atipice.

Reversibile

Cabinele de dus cu deschidere laterala sunt reversibile, adica pot fi montate atat cu deschidere din dreapta cat si cu deschidere din stanga.

Economie de spatiu

Cabinele de dus din PVC, datorita sistemului de pliere integrala a usilor cabinei de dus, se pot adapta chiar si masurilor mici de cazi sau cadite de dus. Acest sistem de pliere integrala a usilor, obtureaza foarte putin intrarea in cabina de dus si  garanteaza un spatiu mare de acces.

Cine le poate monta

Cabinele de dus din PVC sunt foarte usor de instalat. Nu aveti nevoie de un instalator specializat. Chiar daca modelele de cabina sunt diferite unele de altele, etapele in instalarea lor sunt aproape aceleasi.

Usor de montat

Clientul nostru va primi la achizitionarea cabinei instructiuni complete de montaj astfel incat instalarea unei cabine de dus din PVC sa fie facuta cu usurinta. Aceste instructiuni de montaj se gasesc in interiorul cutiei fiecarei cabine.

Usor de spalat

Cabinele de dus sau de cada Italbox se curata foarte usor datorita sistemului de deschidere totala. Usile armonice permit curatarea tuturor suprafetelor cabinei de dus, inclusiv a acelor suprafete unde, la modelele clasice, se aduna mizerie. Un alt aspect important de luat in considerare, tot din punct de vedere al igienei, este ca pe suprafata perfect dreapta a cabinei se depune foarte putina mizerie.

Intretinere

Cabinele de dus din PVC nu necesita o intretinere speciala.

Reciclarea

PVC-ul prezinta un avantaj particular fata de alte materiale : reziduurile derivate din producerea profilelor se pot recupera si reintegra in procesul productiv. Cabina de dus Italbox este un produs care se incadreaza perfect in politica ambientala a Europei pentru ca, la sfarsitul utilizarii lui, este un produs care se poate recicla cu usurinta.

Asistenta online

Italbox a activat serviciul de asistenta online a clientilor. Prin acest serviciu dorim sa oferim clientilor asistenta pre si post vanzare.

Montajul in doar 3 pasi

1

Fixati stalpii lateraliInstructiunile de montaj pe care le gasiti in cutia de ambalaj a cabinei de dus va asigura un montaj facil si rapid.

2

Usile cabinei de dusSe monteaza usor in sinele de culisare si in profilele laterale.

3

SigilareaIn doar 2 minute cabina este sigilata si ati terminat montajul!

Facebook